diumenge, 12 de maig de 2013

L'altra Ultra TrailTot i que han passat uns quants dies, tenia ganes d'explicar-vos la meva experiència a la 1a edició de la Ultra Trail d'Aguilar de Segarra, organitzada pels amics d'Anbasso. Els que em coneixeu, sabeu que m'agrada l'esport, i que amb els anys he anat vinculant aquesta afició a la meva feina de Fisioterapeuta, especialitzant-me cada vegada més enfisioterapia esportiva.

Son les onze del matí i arribem a Callús per muntar les camilles, preparar els rulls de paper i les neveres amb el gel pels massatges de recuperació, que tan bé van després de córrer més de quaranta kilòmetres! A partir de dos quarts d’una comencen a arribar els primers corredors i comencem a fer els primers massatges. Tots ells porten des de les vuit del matí corrent, per camins, corriols, pujades, baixades, desnivells pronunciats que matxaquen les cames fins i tot als més preparats físicament. Mentre fem massatges als que ja han acabat la cursa curta, veig passar als valents que s'han atrevit a fet la Ultra Trail de 76 quilòmetres, i alguns d'ells al veure'ns ens diuen "ei! Quan acabi jo en vull un!!". M'alegra sentir-ho, i m'anima a seguir recuperant els corredors. 

Gairebé a les quatre, pleguem trastos i marxem cap a Aguilar de Segarra. Un cop allà, despleguem de nou el campament i comencem a atendre als primers corredors que van arribant. Anem parlant amb ells, que ens expliquen que estan exhaustes però contents i, em fa certa gràcia veure com agraeixen que els hi posem les bosses de gel damunt alsquadriceps i als bessons... 

Les hores passen ràpid, sense parar de fer massatges, de parlar amb gent, de viure el bon ambient que desprèn aquesta Ultra Trail d'Aguilar. S'ha fet de nit,i tan si s'ha fet de nit! Son les dotze i comencem a recollir. Fins ara el ritme i l'adrenalina m'han fet creure jo era un espectador més d'aquesta cursa, però quan arribo a casa caic rendida. Molt satisfeta però morta.... I és que dissabte, jo vaig fer l'Altra Ultra Trail. Ha valgut la pena!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada